Овулационен калкулатор

Опитвате се да забременеете?

Планирайте бременността си с нашия овулационен калкулатор, който ще Ви помогне да изчислите овулацията си и да разберете кои са най-благоприятните дни за зачеване.

Овулацията е процес, който обикновено настъпва в средата на месечния цикъл, т.е ако той е 28-30 дни, то овулация настъпва на 14-тия или 15-тия ден. Това обаче не е универсално приложимо, защото не всички жени имат еднаква продължителност на менструалния цикъл. В случаите на нередовен цикъл, овулацията настъпва в различно време, което затруднява планирането на бременността. Така всяка жена е изправена пред не леката задача да определи кога е най-подходящият момент да зачене. С помощта на овулационния калкулатор, Вие бързо и лесно ще определите кои са най-фертилните Ви дни и така ще увеличите шансовете за забременяване.

ИЗЧИСЛЕТЕ ОВУЛАЦИЯТА

Първи ден на последния цикъл

Продължителност на цикъла

ПОЛЕЗНО
ПРОДУКТИ
Prenatal Denk

Пренатал Денк

ПЛАНИРАНЕ + БРЕМЕННОСТ

 
От моментa на планиране на бременността, Пренатал Денк Ви осигурява достатъчно количество фолат, като допълнение към здравословния хранителен режим. Пренатал Денк с фолиева киселина, витамини и йод допринася за покриването на повишените нужди на организма от витамини, минерали и микроелементи, като съдейства за нормалното протичане на бременността и развитие на плода.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Prenatal+DHA Denk

Пренатал+DHA Денк

БРЕМЕННОСТ + КЪРМЕНЕ

 
От 13-та седмица на бременността, Вашето бебе започва значително да нараства. Пренатал+DHA Денк Ви осигурява необходимото количество фолат, DHA и EPA (Омега-3 мастни киселини), като допълнение към здравословния хранителен режим. Пренатал+DHA Денк също съдържа йод, който допринася за нормалното производство на тироидни хормони и нормалната функция на щитовидната жлеза.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Lactonatal+DHA DEnk

Лактонатал+DHA Денк

КЪРМЕНЕ

 
По време на кърмене, потребностите от определени хранителни вещества са завишени. Например, трябва да се погрижите, за да сте сигурни, че приемате необходимото количество DHA Омега-3 мастна киселина. Лактонатал+DHA Денк с DHA и EPA, фолиева киселина, витамин D и йод допринася за покриването на повишените нужди от витамини, минерали и микроелементи в периода на кърмене.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ