КАКВО КАЗВАТ ЗА НАС

Скоро разбрах, че съм бременна в 9 седмица. След обстойно проучване и консултация с моя гинеколог избрах Пренатал Денк. Съдържат всичко необходимо за този етап от бременността, а най-важното е, че се чувствам добре.

Десислава Радева
от София
Пренатал Денк

Приемам витамини за бременни Пренатал+DHA Денк по препоръка на проследяващия бременността ми лекар. Макар, че бях скептично настроена в началото, ми се отразяват чудесно и, според мен, спомагат за това да се чувствам добре в този важен период.

Шукрие Боризанова
от София
Пренатал+DHA Денк

Приемах Пренатал Денк през цялото време на бременността, като се налагаше просто да надграждам формите. Не обичам месото и морски храни, но благодарение на Пренатал+DHA Денк нямах липси на витамини и минерали по време на бременността и родих нашето здраво момченце. Много съм доволна!

Радостина Николова
на 36 години от София
Пренатал Денк & Пренатал+DHA Денк

Бременна съм в 32-ра гестационна седмица и очаквам близнаци. Това е моята първа бременност и се отнасям много сериозно към всички неща, които са свързани със здравето и развитието на моите бебчета. Още при първата консултация, моят гинеколог ми препоръча прием на фолиева киселина и витамини за бременни. От първите  витамини ми се гадеше. Сега пия Пренатал+DHA ДЕНК, чувствам се много добре и искам да препоръчвам продукта и на другите мами.

Найме Нуриева
Найме Нуриева
на 35 години от Бургас
Пренатал+DHA Денк

Бременна съм за пръв път. За ползите от витамините и фолиевата киселина четох много и още преди да обсъдя това с гинеколог знаех, че приема им е от голямо значение. Сама направих проучване за различните марки на пазара и се спрях на  Пренатал ДЕНК, защото съдържанието в сайта беше поднесено по страхотен и разбираем начин. Преди да започна приема на продукта се  консултирах и с моя гинеколог, който също потвърди, че продукта е качествен. В момента съм в 7-ми месец и съм много нетърпелива да видя моето мъниче.

Петя Николова
Петя Николова
Пренатал Денк

Бях предубедена да пия витамини за бременни, защото се споделят мнения, че всички витамини и фолиева киселина можем да си набавяме с ежедневното хранене. Притеснявах се, че приемът на витамини може да доведе до напълняване. След консултация с моя лекар и проучването, което направих стигнах до извода, че допълнителния прием на витамини не само не крие рискове, но и подпомага развитието на плода и раждането на здраво бебенце. В момента съм в 7-ми месец и приемам Пренатал+DHA ДЕНК. Много съм доволна от продукта.

Кристина Мишева
Кристина Мишева
Пренатал+DHA Денк

Майка съм на едно детенце, но с моя съпруг решихме да си направим и второ бебче. На 33 години съм и гинеколога, при които се консултирам ми препоръча да приемам витамини за бременни още когато започнахме с опитите за бебе. Родих здраво момченце, което сега кърмя и пия продукта Лактонатал+ DHA ДЕНК. Препоръчвам продукта с две ръце.

Кристина Милкова
Кристина Милкова
Лактонатал+DHA Денк