Калкулатор за норми на растежа

Ръст и тегло на малкото дете

Макар всяко дете да се развива със собствени темпове, все пак има някои норми, които са приети за ориентир при неговото развитие. Колко е идеалното тегло и колко сантиметра се приема за нормално? След като изберете пола и възрастта на вашето дете, нашият специален калкулатор ще ви даде нормата за ръст, тегло и обиколка на главата, както и минимална и максимална граница на нормата. Тези данни се проследяват внимателно от педиатъра при всяко ваше посещение. Приема се, че ако детето се развива в тези граници на ръст и тегло, значи се развива нормално. Разбира се, отклоненията не означават непременно проблем, а са ориентир за развитието на детето.

icon - growth
МяркаМин.СредноМакс.
Тегло (кг)---
Височина (см)---
Обиколка глава (см)---
ПОЛЕЗНО
ПРОДУКТИ
Prenatal Denk

Пренатал Денк

ПЛАНИРАНЕ + БРЕМЕННОСТ

 
От моментa на планиране на бременността, Пренатал Денк Ви осигурява достатъчно количество фолат, като допълнение към здравословния хранителен режим. Пренатал Денк с фолиева киселина, витамини и йод допринася за покриването на повишените нужди на организма от витамини, минерали и микроелементи, като съдейства за нормалното протичане на бременността и развитие на плода.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Prenatal+DHA Denk

Пренатал+DHA Денк

БРЕМЕННОСТ + КЪРМЕНЕ

 
От 13-та седмица на бременността, Вашето бебе започва значително да нараства. Пренатал+DHA Денк Ви осигурява необходимото количество фолат, DHA и EPA (Омега-3 мастни киселини), като допълнение към здравословния хранителен режим. Пренатал+DHA Денк също съдържа йод, който допринася за нормалното производство на тироидни хормони и нормалната функция на щитовидната жлеза.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Lactonatal+DHA DEnk

Лактонатал+DHA Денк

КЪРМЕНЕ

 
По време на кърмене, потребностите от определени хранителни вещества са завишени. Например, трябва да се погрижите, за да сте сигурни, че приемате необходимото количество DHA Омега-3 мастна киселина. Лактонатал+DHA Денк с DHA и EPA, фолиева киселина, витамин D и йод допринася за покриването на повишените нужди от витамини, минерали и микроелементи в периода на кърмене.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ