Калкулатор на бременността

Изчисляване на термин и планиране на важни за бременността дати

Сега е време да се подготвите за това, което Ви предстои. Използвайте нашия калкулатор на бременността, за да установите колко време Ви остава до Вашата първа среща с новия член на семейството!

Важно е да знаете, че само около 5% от бебета се раждат на точно определения термин. 90% от бебета се раждат приблизително 2 седмици преди или след термина. Въпреки това, определянето на термина е важен елемент в проследването на бременността.

След като изчислите термина си на раждане, ще получите информация за важните дати, свързани с Вашата бременност. Този инструмент ще Ви помогне да планирате своите най-важни прегледи и изследвания, които не трябва да пропускате по време на бременността.

Калкулатор на бременноста

heading_decoration
clock_icon

Дата на последния цикъл:

Резултат за термина

...

Вероятна дата на зачеване:

 

Възраст на плода днес:

 

Най-подходящи дати за нухална транслуценция:

 

( от 12 седмици и 3 дни до 13 седмици и 3 дни )

Дата за фетална морфология:

 

(19 седмици)

Първо измерване на сърдечни тонове с Доплер:

 

(11 до 12 седмици)

Най-добро време за измерване дължината на маточната шийка при пациенти с рискови фактори:

 

Най-добро време за рутинен анатомичен ултразвук :

 

(18 до 20 седмици)

Изчислен термин:

 

 

Календар бременност по седмици

Любопитна ли сте как се развива бебето в корема на мама?

Възползвайте се от нашия календар на бременността, за да разберете как се развива бебето и бременността седмица по седмица!

ПОЛЕЗНО
ПРОДУКТИ
Prenatal Denk

Пренатал Денк

ПЛАНИРАНЕ + БРЕМЕННОСТ

 
От моментa на планиране на бременността, Пренатал Денк Ви осигурява достатъчно количество фолат, като допълнение към здравословния хранителен режим. Пренатал Денк с фолиева киселина, витамини и йод допринася за покриването на повишените нужди на организма от витамини, минерали и микроелементи, като съдейства за нормалното протичане на бременността и развитие на плода.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Prenatal+DHA Denk

Пренатал+DHA Денк

БРЕМЕННОСТ + КЪРМЕНЕ

 
От 13-та седмица на бременността, Вашето бебе започва значително да нараства. Пренатал+DHA Денк Ви осигурява необходимото количество фолат, DHA и EPA (Омега-3 мастни киселини), като допълнение към здравословния хранителен режим. Пренатал+DHA Денк също съдържа йод, който допринася за нормалното производство на тироидни хормони и нормалната функция на щитовидната жлеза.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Lactonatal+DHA DEnk

Лактонатал+DHA Денк

КЪРМЕНЕ

 
По време на кърмене, потребностите от определени хранителни вещества са завишени. Например, трябва да се погрижите, за да сте сигурни, че приемате необходимото количество DHA Омега-3 мастна киселина. Лактонатал+DHA Денк с DHA и EPA, фолиева киселина, витамин D и йод допринася за покриването на повишените нужди от витамини, минерали и микроелементи в периода на кърмене.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ