Полезно

Тук ще намерите съвети и препоръки за това как да увеличите шансовете си  за забременяване, как да преодолеете хроничния стрес, съществуващи заболявания, които могат да забавят желаната бременност за неопределен период, какви изследвания и консултации следва да направите, кои дни са най-благоприятните за зачеване.

Кои витамини са подходящи при планиране на бременност?

За никого не тайна, че редовният прием на пренатални витамини може да помогне както на майката, така и на бебето да получат необходимите хранителни вещества за здравословна бременност. Но не чакайте да забременеете, за да се подготвите за бременността.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

11 съвета за по-бързо забременяване

Има ли какво да направим, за да забременеем по-бързо? Определено! Бързото зачеване не е гарантирано, дори и да направите всичко както трябва. Някои от вас ще забременеят само след месец или два. Но при повечето това ще отнеме доста по-дълго време.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

10 правила за хранене по време на бременност

Определени храни и начини на хранене могат сериозно да засегнат вътреутробното развитие на бебето и всяка бъдеща майка трябва да знае за тях. Също толкова важно е да се съсредоточите върху богатите на полезни вещества храни, които ще поддържат бебето в добра форма, и ще помогнат за здравословното развитие на плода през всичките девет месеца.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ