Полезно

Тук ще намерите съвети и препоръки за това как да увеличите шансовете си  за забременяване, как да преодолеете хроничния стрес, съществуващи заболявания, които могат да забавят желаната бременност за неопределен период, какви изследвания и консултации следва да направите, кои дни са най-благоприятните за зачеване.

11 съвета за по-бързо забременяване

Има ли какво да направим, за да забременеем по-бързо? Определено! Бързото зачеване не е гарантирано, дори и да направите всичко както трябва. Някои от вас ще забременеят само след месец или два. Но при повечето това ще отнеме доста по-дълго време.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

10 правила за хранене по време на бременност

Определени храни и начини на хранене могат сериозно да засегнат вътреутробното развитие на бебето и всяка бъдеща майка трябва да знае за тях. Също толкова важно е да се съсредоточите върху богатите на полезни вещества храни, които ще поддържат бебето в добра форма, и ще помогнат за здравословното развитие на плода през всичките девет месеца.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Защо е толкова важна фолиевата киселина по време на бременност?

Доброто хранене и бременността вървят ръка за ръка, ето защо трябва да включвате в диетата си много плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни и постни протеини. Ако планирате бебе, най-вероятно вече знаете колко важен е и ежедневният прием на пренатални витамин – а един от най-важните компоненти в тях е фолиевата киселина.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ